Yoga

 
 

Mødet med yoga

Jeg startede med at undervise i 2008, dengang var det dance aerobic, stram op og bodyflow. På det tidspunkt dyrkede jeg yoga og drømte om at undervise i det. I 2010 tog jeg til Indien for at uddanne mig til yogalærer. Derefter fortsatte det holistiske kropsnørderi med flere uddannelser. Jeg er uddannet i Vinyasa, Hatha, Anusara, gravid, efterfødsel, yoga filosofi, mindfuldness og meditation, åndedrætsteknik, Chandra, Bodyflow mm. Jeg er har skrevet bachelor om dans som sundhedsfremmende i folkeskoler og skrevet speciale om hvordan yoga kan hjælpe misbrugere, som et transformerende redskab.

Min undervisning har bevæget sig i mange retninger og jeg har fundet en god kombination af de bevægelsesformer jeg elsker. Jeg underviser i yoga og så har jeg skabt Joflow og Slow Joflow, som er en kombination af det jeg har undervist i. Det er klasser som indeholder dansende flows, tai chi, powerfyldt musik, pilates og intuitiv bevægelse. Joflow er yang-inspirerede dynamiske klasser med fokus på styrke, power og bevægelse med en skøn afspænding. Slow Joflow er mere yin-inspirerede klasser, med langsommere bevægelser, mere ro, længere meditation. Jeg underviser også Joflow til gravide og mor/baby.

Joflow og Slow Joflow tager udgangspunkt i mit kropsterapeutiske arbejde og fokuserer på, at åbne for kropslige blokeringer, mærke kroppen og at skabe mere flow og bevægelsesglæde. Ligemeget hvad du kan og hvordan du ser du. En holistisk tilgang til træning og kropsarbejde.

Jeg vil gerne skabe et uhøjtideligt og trygt rum hvor der er plads til forskellighed, nærvær og åbenhed, et sted hvor du kan finde ro, blive udfordret, ha det sjovt, svede og få en bedre forståelse for dig selv og din krop.

Se mine relevante uddannelser HER

Kontakt: josefinebarrett@gmail.com

Instagram: @josefinebarrett


 
173B5274-6EDA-453F-ADDF-3D9D31BD3B9C.JPG