Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen starter med at du ligger du på briksen iført undertøj med tæppe over dig.

Jeg starter langsomt med at varme kroppen op og spørger lidt ind til din situation og dine udfordringer, og om hvad du gerne vil have hjælp til. Du fortæller også, hvis jeg skal tage ekstra hensyn til noget, det kan være en gammel skade eller andet. Jeg vil også stille dig lidt spørgsmål, så jeg kan få en fornemmelse af, hvilken tilgang jeg skal gå til behandlingen.

Jeg arbejder dybdegående med hele kroppen. Hele din krop bliver oftest behandlet, også selvom du bare kommer med ondt i skulderen - jeg arbejder udfra den filosofi, at spændinger ét sted i kroppen kan påvirke resten af din krop. Jeg guider dit åndedræt, så du beroliger dit eget nervesystem og hjælper kroppen med at slippe spændinger. Det vil give bedre flow i hele kroppen, så din krop nemmere kan behandle sig selv. Når din krop bliver afspændt, vil du ofte kunne mærke dig selv bedre. Alle behandlinger er forskellige, alt efter hvad du har brug for den pågældende dag. Nogle gange er der meget fokus på samtale, andre gange bliver der ikke snakket. Nogle behandlinger kan være meget blide og andre mere konfronterende. Det kommer an på dine behov.

Til sidst i behandlingen får du nogle minutter for dig selv, til at komme i tøjet. Afslutningsvis får du en stort glas vand og bliver sendt godt videre.

Alt hvad du fortæller mig, og alt hvad vi taler om, og hvad der ellers sker under behandlingen bliver mellem dig og mig.

Behandlingen varer ca 60 minutter inkl indledende og afsluttende samtale.