Hvad kan behandlingen bruges til?

Kropsterapi kan bl.a. bruges i behandling af:

Muskelsmerter, ledsmerter, hovedpine, rygproblemer, lændehold, hold i nakken, migræne, iskiassmerter, maveproblemer, eksem og allergi, menstruationssmerter, stress, angst, udbrændthed, søvnproblemer, chok og traumer.

Med de rette betingelser er kroppen rigtig god til at hjælpe sig selv på ret køl. Men uforløste følelsesmæssige problematikker, fysiske blokeringer og låsninger kan imidlertid gøre det svært for kroppen at regenerere og fungere rigtigt. Kropsterapi hjælper kroppen med at genfinde sin balance, så den igen kan fungere optimalt. Får vi ofte hovedpine eller er ryggen altid øm, jamen, så er der måske noget kroppen prøver at fortælle. Og hvis vi lytter, så kan vi både lære os selv bedre at kende, slippe for smerter og opleve den frihed, der findes i en fri krop.

Kropsterapiens funktion er at åbne kroppen igen, når den er blevet lukket, spændt og smertende. Når kroppen åbnes, åbnes også vores sind, og vi får mere “plads til at være”. Når kroppen slipper spændinger og smerte, kan kroppen og sindet slappe mere af, så der bliver mere energi til noget andet. Kropsterapien kan hjælpe med at danne et billede af kroppens symptomer og finde frem til hvor de symptomer stammer fra og hvad de skal gøres ved dem.

Jeg har beskæftiget mig en del med gravide og nybagte mødre gennem min yogaundervisning, og dem har jeg også mange af på briksen. Mødre som døjer med udbrændthed, stress, ømhed i kroppen, hormonelle problemer mm.

PRØV DET!

Se mine relevante uddannelser HER